condominium 690086 1280

ČOV na klíč

Čistírna odpadních vod je oblíbeným zařízením pro rodinné domky nebo chalupy. A není se vůbec čemu divit. Nejen, že řeší situaci tam, kde není možné objekt přiřadit ke klasické kanalizaci, navíc také významně šetří peníze. Podle některých propočtů dokáže ČOV ušetřit až 100 000 Kč ročně na různých výdajích souvisejících s energetickou spotřebou a podobně. Také plánujete, že byste si čističku pořídili? Pak vás čeká ošklivé překvapení.

Zřízení ČOV je totiž nesmírně komplikovaným procesem. Začíná tím, že potřebujete získat projektovou dokumentaci od kvalifikovaného projektanta, kterých je bohužel významný nedostatek. Následně hydrogeologický posudek a samozřejmě úřední souhlas. To se odvíjí zase od lokálních regulí a pravidel.

Naštěstí existuje cesta, jak tento nemilý koloběh přeskočit. Společnost ZAKRA nabízí nově službu ČOV na klíč, v rámci které vám zařídí vše od A do Z plus vám nainstaluje i samotnou čističku! Taková služba nemá v České republice obdoby. Reálně tak ušetříte desítky, možná stovky hodin starostí. Kdo by do toho nešel? Zjistěte více informací na oficiálním webu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment