ubytovani v rakousku

5 nejromantičtějších chalup v Schladming-Dachstein pro Vaši romantiku

Rádi byste strávili zimní dovolenou v jedné z nejkrásnějších a nejromantičtějších oblastí Rakouska, ale nevíte, kde hledat ubytování? Schladming-Dachstein nabízí několik útulných chalup pro romantický únik. Seznamujeme vás s pěti nejlepšími možnostmi, kde najdete útulný krb, nádherný výhled na zasněžené vrcholky hor a dokonce i český penzion v Rakousku.

  1. Chalupa Alpenrose: Tato nádherná chalupa se nachází přímo na svazích Schladmingu a nabízí úžasné výhledy a luxusní ubytování. Využijte wellness centrum s saunou a parní lázní nebo se zahřejte u krbu v obývacím pokoji.
  2. Chalet Enns: Toto intimní ubytování v Rakousku nabízí moderní vybavení s rustikálním šarmem. S výhledem na Ennskou dolinu se budete cítit jako v pohádce.
  3. Přírodní chalupa Dachstein: Tento útulný dům je ideální pro páry hledající klid a soukromí. Chalupa je obklopena lesy a zasněženými vrcholky, což vytváří idylickou atmosféru.
  4. Penzion Savisalo: Tento český penzion v Rakousku je ideální pro ty, kteří chtějí poznat lokální kulturu, ale také si užít komfort domova. Penzion Savisalo nabízí útulné pokoje, výbornou kuchyni a přátelskou atmosféru.
  5. Horská chalupa Schladming: Tato luxusní chalupa má všechno, co potřebujete pro romantický únik. S krásným výhledem na hory, saunou a vířivkou je ideálním místem pro relaxaci.

Ať už hledáte luxusní ubytování Schladming nebo útulný český penzion v Rakousku, Schladming-Dachstein má co nabídnout. Strávte svůj zimní únik v jedné z těchto nádherných chalup a nechte se okouzlit krásou rakouských Alp.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment