textilni roletky

Textilní roletky den noc jsou stále populárnější. Uživatelé oceňují jejich eleganci

Stínění oken v současné době představuje nepřeberné množství možností. Vybrat si tak správný druh stínění může být pro někoho velký oříšek. V tomto článku se blíže podíváme na textilní roletky den noc, které jsou v posledních letech stále populárnější a jsou k vidění na oknech stále častěji.

Princip stínění

Textilní roletky den a noc kombinují funkci rolet a žaluzií, díky čemuž si získali oblibu mnoha lidí. Látka rolet den a noc je totiž tvořena střídajícími průhlednými a neprůhlednými pruhy, což umožňuje plynule regulovat intenzitu světla dle potřeb. Uživatel si tak může vybrat mezi režimem DEN čili odtemněním prostoru, či režimem NOC neboli úplným zatemněním prostoru. Jejich silnou stránkou je také dekorační vzhled, čímž působí v interiéru jako skvělý designový prvek.

Rolety v různém barevném provedení

Textilní roletky den noc jsou na trhu k dostání v mnoha barvách. S ohledem na široký výběr barev jsou tak vhodným stínicím prvkem téměř do jakékoliv místnosti. Své uplatnění najdou v kuchyni, obývacím pokoji i ložnici. Výhodou textilních roletek den a noc je i možnost zvolit si několik způsobů montáže, jelikož je lze namontovat na rám okna, zeď či strop.

Ochraňte svůj dům před sluncem a zvědavými sousedy

Uživatelé textilních roletek den a noc ocení také jejich snadné ovládání, které je řešeno manuálně pomocí řetízku či motoricky podle ovládače. U textilních roletek den a noc se lze setkat také s jinými označeními, jako jsou rolety zebra či rolety duo. Chcete-li ochránit svůj interiér před slunečním svitem a zvědavými sousedy, pak si můžete objednat textilní roletky den noc na webových stránkách společnosti Svět stínění.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment