prepravka na psy

Přepravka na psy nemusí být vždy jen neforemná plastová bedna. Vyzkoušejte přepravní koš

Jak si představujete typickou přepravku pro psy? Většina z nás pravděpodobně dostane na mysl box z eloxovaného hliníku, jehož stěny jsou potažené plastem. Tyto představy nejsou daleko od reality a plastový box je ideální možností, jak přepravovat v autě velká psí plemena.

Výhody plastové přepravky

Plastová přepravka na psy do auta, jejíž stěny jsou vyztuženy hliníkem, se snadno používá i udržuje. Zajistí bezpečnost psa i posádky vozu během přepravy a díky stěnám uloženým v silikonových výplních pomůže také se snížením hluku pronikajícího do okolí, což oceníte zejména v případě, kdy chcete v autě převážet psa, který hodně štěká. Přepravka na psy představuje pro psa bezpečný prostor, který má jen sám pro sebe, proto ho po navyknutí přestane pobyt v ní stresovat a díky možnosti nechat si ji vyrobit na míru svého vozu, plně využijete prostor kufru, aniž by tím nějak utrpělo pohodlí vašeho psa. Přepravka pro psy do auta je velmi často vhodná také pro leteckou přepravu. S jedinou bednou tak můžete svého miláčka protáhnout prakticky všemi kouty světa. Předtím než mu ale koupíte letenku, se raději ujistěte, že je konkrétní typ přepravky akceptován společností, s níž hodláte letět.

Máte malého psa?

Menší psí plemena vystačí do auta i do letadla s mnohem menší přepravkou, to je jasné. Na druhou stranu skýtá jejich velikost ještě další výhody. Například je můžete vzít sebou do tašky na prohlídku historické pamětihodnosti anebo je převážet na kole v přepravním koši. Ten snadno uchytíte na řídítka kola a pejsek tak bude mít nejen dokonalý výhled, ale bude také chráněn před nežádoucím vyskočením a případným úrazem. Vy ho zároveň budete mít neustále pod dohledem a tak se mu nic nestane. Připravte se ale na to, že přepravní klícka na kolo pro psy může budit pozornost okolí. Nemusíte se ale obávat, většina kolemjdoucích bude příjemně překvapena.

Anebo jiné malé zvíře?

Přepravní koš na kolo se hodí nejen pro malá psí plemena. Převážet v něm můžete také jiná drobná zvířata. Perfektní bude například pro kočky, morčata, křečky, ale třeba i papoušky. Vyvezte svého mazlíčka na výlet a postarejte se přitom zároveň o jeho bezpečí a jedinečný zážitek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment