praskove barvy

Prášková lakovna a její výhodné služby

Každý z nás potřebuje čas od času dodat některým věcem patřičný lesk, k čemuž slouží třeba nanesení nové barvy nebo její oživení. Pokud takovou věc chcete udělat skutečně precizně, zapomeňte na lakování svépomocí. Nápomocna vám v tomto směru bude prášková lakovna. Obraťte se na specialisty, kteří svému oboru skutečně rozumí a dokáží vám nabídnout více než jenom běžný standard.

Vyberte si různé práškové barvy

Nejenom, že budete moci zvolit moderní technologii nanášení barvy. Vy si dokonce můžete vybírat i z různých typů barev, vyhovujících vašim požadavkům. A jaké práškové barvy jsou dostupné? Tou nejpoužívanější a nejběžnější je bezpochyby RAL. Výjimkou však nejsou ani NCS a PANTONE barvy. Rozdělení práškových barev podléhá ještě dalšímu dělení.

Zvolit si můžete třeba stupeň lesku nebo povrchu. Někdo dá přednost hladkému povrchu, jinému zase přijde vhod ten strukturovaný. Výjimkou nejsou ani různé typy jako epoxy polyestery, transparentní laky a ostatní. Abyste však docílili takového výběru, musíte se obrátit na skutečné profesionály, kteří svému oboru dostatečně rozumí.

Lakování ALU disků

Lakovat lze v dnešní době nejrůznější věci. Oblíbené je například lakování ALU disků. A ani v tomto směru se nemusíte příliš omezovat. Výsledek pak bude famózní. Váš automobilu bude s nově lakovanými disky vypadat skutečně dobře. To se týká lakování nových disků, ale také těch, které si zaslouží patřičnou renovaci.

Při výběru vhodné práškové lakovny neopomínejte ani na maximální přípustné rozměry, což platí hlavně u velkých věcí. Ti zkušenější vám mohou nabídnout lakování maximální konstrukce 4 500 x 2 500 x 2 200 milimetrů. A to už je celkem slušná velikost. Dejte v tomto směru zelenou zkušenostem, moderním technologiím a individuálnímu přístupu. Oslovte se svým požadavkem společnost Color Steel s.r.o. a vězte, že budete maximálně spokojeni.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment