strojni sveraky

Strojní svěráky představují dobrou investici pro profesionální dílnu

Klasický svěrák má v domácí dílně asi každý. Najdou se však tací, kteří mají však daleko větší nároky na pracovní vybavení a jsou schopni investovat do profesionální techniky. Jestliže mezi takové jedince patříte také, určitě vás zaujme mechanický strojní svěrák. Zařízení určená pro hrubování obrobku a mnohé dokončovací práce.

Mechanický strojní svěrák

A co si představit pod pojmem mechanický strojní svěrák? Důležitou informací je právě slůvko „strojní“. Tato zařízení nachází svůj největší potenciál v kombinaci s těmi správnými stroji. Právě u tohoto produktu oceníte primárně velice přesné uchycení a s možností nastavení upínací síly. K tomu mimochodem slouží mechanický posilovač.

Strojní svěráky se vyznačují propracovaným systémem přítlaku pohyblivé čelisti. Přesně takhle lze charakterizovat svěráky s mechanickým posilovačem, výjimkou ovšem nejsou ani svěráky s trapézovým šroubem. Ty se následně dělí na několik přidružených kategorií. Jsou to například svěráky nerezové, příruční, modulární, sinusové a samostředící.

Využijte i frézovací sklíčidla

Když už jsme u těch profesionálních doplňků pro náročné kutily, zmíníme se ještě o dalších nepostradatelných produktech. A těmi jsou sklíčidla frézovací. Ty se upínají horizontálně na pracovní stůl. V rámci jejich aplikování lze zmínit centrické upínání. Vybírat si samozřejmě můžete z odlišných typů produktů. Typickým příkladem jsou varianty tříčelisťové a čtyřčelisťové. Výjimkou není ani sklíčidlo sklopnootočné.

Pokud chcete svoji domácí nebo firemní dílnu posunout zase o kousek dál, obraťte se na zkušené profesionály v tomto oboru. Mezi ně patří společnost VABEX s.r.o. Ta vám kromě výše uvedeného dokáže nabídnout také magnety, pracovní nástroje pro měření, nástrojové upínače, přídavné osy a mnohé další. Stačí si pouze vybrat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment