phoca thumb l img 1212 21

Kontejnery – nebytové prostory určené k podnikání

Spousta lidí uvažuje nad kontejnery jen jako nad věcí, která slouží k vyhazování odpadu. Stejný termín lze však použít pro obytné (sem patří kanceláře, vrátnice, prodejny, restaurace, ubytovny nebo i školy a školky), technologické, sanitární nebo skladové prostory. Může se jednat buď o jednotlivé buňky nebo celé sestavy. Tyto modulární stavby navíc nabývají na čím dál tím větší popularitě, neboť se často jedná o řešení efektivní, levné, rychlé, přičemž kontejnerovou buňku lze postavit i na těžko dostupných místech.

V tomto článku se zaměříme na kancelářské a technologické kontejnery.

Kancelářské kontejnery jsou velmi výhodné, neboť vám před očima vyroste kancelář během krátkého okamžiku. Takové kanceláře se hodí především jako dočasné pobočky bank, administrativní zázemí na stavbách nebo jako místo poskytující služby organizačního charakteru v době konání velkých akcí (koncertů, sportovních utkání atp.). Kontejnerové kanceláře jsou při správné montáži velmi komfortní a poskytují dostatečný klid k výkonu práce.

Technologické kontejnery by bylo možné přirovnat ke garážím pro vozidla, skladům materiálů nebo místnostem s technologickými a elektrotechnickými zařízeními. Takové buňky jsou vhodné pro specializované oblasti výroby, techniky, strojírenství a průmyslu. Některé společnosti nabízí i přímo montáž technologie u samotného dodavatele technologie a poté dodání kompletně vybaveného kontejneru zákazníkovi.

V obou případech je třeba uvést, že rozměry, hmotnost a jiné parametry kontejnerů lze samozřejmě přizpůsobit přání zákazníka. Kromě toho mohou být jednotlivé kontejnery přizpůsobeny protipožárním a bezpečnostním standardům, lze je vybavit protihlukovými prvky, ba dokonce je i vizuálně a esteticky upravit. V neposlední řadě je i důležitá doprava, neboť správný dodavatel by měl kontejner dodat zákazníkovi na místo určení, jak jinak než ve výborném stavu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment