reality finance.info malesickyhaj cz uvodni

Pražský byt je také velmi dobrou životní investicí

Pořídit si bydlení v našem hlavním městě, to je sázka na osvědčenou jistotu. Ceny nemovitostí do budoucna porostou, takže jde o dobré uložení finančních prostředků. V neposlední řadě pak stabilní zázemí, které jednou může posloužit i vašim dětem po studiích, na samém začátku kariéry.

Praha je dobrou volbou i pro milovníky přírody. Záleží samozřejmě i na lokalitě, velmi dobré možnosti pak skýtá Praha 10. Budete mít výhled do lesa, ale současně platí, že cesta do centra české metropole nebude nijak dlouhá.

Garsonka nebo také pětipokojový byt

Máte přitom hodně pestré možnosti, prodej bytů Praha 10 je určen nejen těm, kdo plánují velkou rodinu, ale i mladým párům, které se do rodičovských povinností vůbec nehrnou. Vybrat si můžete mezi variantami 1+kk nebo 5+kk, jimž se povede strefit do vkusu hlavně mladým lidem zvyklým na spoustu prostoru. Můžeme mluvit až o 139 metrech čtverečních, což je skutečně velkorysé číslo.

Samozřejmostí pak je i výběr z teras, balkonů nebo předzahrádek, chvílím odpočinku při péči o zeleň nebo šálku kávy tak vůbec nic nebrání. Moderní bydlení s výhledem do přírody, blízkým sportovištěm, mateřskou i základní školou nebo možnostmi pro každodenní nákupy do domácnosti. Malešický park je doslova jen pár kroků, do centra nebo na druhý konec Prahy se pak dostanete komfortně metrem.

Široké možnosti pro turisty a milovníky památek

Víkendové výlety a procházky mohou mít různé cíle. Nejsou to jen Riegrovy sady, vydat se můžete na Vítkov nebo do Stromovky, nabízí se i procházka k Vltavě. Byty v Praze Malešicích přinesou dostatek zeleně, ale také komfort v duchu 21. století. Posezení v útulných restauracích je už jen třešničkou na dortu. Kompletní občanská vybavenost je tím, co Prahu 10 opravdu zdobí. Zvolíte si tuto čtvrť jako svou příští destinaci?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment