Podnikatelské „musthave“: plastové karty

Trendy v módě, jídle, bydlení jsou asi nám všem známé. Ale trendy v podnikání se už všech nedotýkají? Opak je pravdou. Stačí, když si jen otevřete vaši peněženku. Kolik plastových karet napočítáte? Nemáme na mysli jen platební a kreditní karty, ale také plastové karty od vašich oblíbených značek, nebo také jinak známé vernostné karty. Pokud i vy přemýšlíte, že vaše podnikání už dospělo do fáze, kdy by si také mohlo pořídit své vlastní plastové karty, můžete se s nimi blíže seznámit a posléze si také tu pravou pro vás vybrat na adrese perfectcards.cz.

Perfektní karty

Společnost PerfectCards byla založena už v roce 1995 v Polsku. Jelikož se v této zemi dostavil úspěch poměrně brzy, rozhodla se společnost vyrazit i za hranice, kde to nebylo jiné. Za svůj úspěch vděčí nejen kvalitě, ale také díky prvotřídnímu zákaznickému servisu. Výroba plastových kariet je zaměřena na co možná nejvyšší kvalitě. Veškeré plastové karty jsou vyráběny z vysoce kvalitního německého PVC. Co se týče techniky provedení samotné laminace, tak je oboustranná a můžete být jak lesklá, tak i matná. To už záleží na preferencích samotného zákazníka. Potisk plastových karet je přísně sledován, aby byla kvalita co možná na nejvyšší úrovni.

Magnetické karty

perfetkcards

Velký úspěch v poslední době zaznamenaly plastové karty s magnetickou páskou. Využití najdou jak u čerpacích stanic, tak i ve wellness a fitness centrech, dále mohou být nápomocné při evidenci docházky, při vstupu na pracoviště, mohou být efektní při otevírání dveří, či garáží, nebo při výběru peněz z terminálů. Pokud ještě váháte, máme pro vás pár výhod, které tytoplastové karty mají. Za první nízké pořizovací náklady, jednoznačná identifikace jejich majitele, bezpečné uložení dat na magnetické pásce, či jednoduché využití v docházkovém systému. Ostatně více informací se můžete dočíst na již zmíněné adrese perfectcards.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment