Malá změna potěší, velká ohromí

Miniaturní ani prostorný byt nejsou oříškem pro odborníky z projektu Rekonstrukce panelového bytu Praha. Přestavba koupelny či bytového jádra začíná osobní schůzkou a seznámením se s vizí klienta. Vzorkovna firmy je tím pravým místem pro výběr obkladů, dlažby, nábytku i osvětlení, aby došlo k dokonalému slazení interiéru. Odsouhlasení kalkulace rozpočtu zákazníkem pokračuje vizualizací a konečným dotažením detailů vzhledu bytu. Vyřízení stavebního povolení a projektové dokumentace mají specialisté firmy v malíčku.

Harmonogram prací splněný do puntíku

Dodržení termínů, nenavýšení ceny za přestavbu, rychlá a šikovná práce řemeslníků a hlavně generální úklid po všech úpravách, je prioritou společnosti Rekonstrukce panelového bytu Praha. Určete si svoje pravidla a těšte se na excelentní domov se zárukou kvality. Inspirujte se fotogalerií již uskutečněných stavebních prací a dejte sbohem nudnému a starému stylu bydlení.

rekonstrukce

Limitující dispozice panelového bytu

Dispozice panelového bytu jsou základním stavebním kamenem pro možnosti rekonstrukce a prostorového řešení, které byt v budoucnu bude mít. Čím větší byt, tím větší úpravy je možno provádět, ale samozřejmě i malém bytu je možno doslova čarovat. Postačí tým odborníků s dlouholetými zkušenostmi a panelový byt 1+kk lze proměnit ve velmi zajímavý prostor pro bydlení.

Zajištění vystěhování a nastěhování

Pro firmu rekonstrukce bytu Praha není problém ani zajištění stěhování. Ve spolupráci s firmou Levné stěhování Praha zajistí nejen vystěhování a nastěhování, ale rovněž uložení stěhovaných věcí do úložných prostor pro jejich pozdější vyzvednutí. Rekonstrukce je vhodné provádět přes léto, kdy je poměrně snadné najít náhradní ubytování atd. Pokud však požadujete rekonstrukci bytu, bytového jádra nebo rekonstrukci koupelny v zimním období, ani toto není problém.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment