STĚHOVÁNÍ KANCELÁŘÍ JDE I JEDNODUŠE

Velká účetní firma, která se z důvodu rekonstrukce stávajícího objektu musí na nějaký čas přesunout do provizorních prostor. Kdo o tomto ví své, jistě se oprávněně mírně zděsil. Stěhování není žádná legrace a jsou to naopak spíše starosti. Ne vždy tomu však takto musí být.

Správně se rozhodnout

Na začátku stačí jedno rozhodnutí a to udá směr celému stěhování kanceláří. Může vše proběhnout rychle a hladce bez komplikací, nebo zdlouhavě a ještě s častými problémy. Záleží čistě na vašem rozhodnutí.

Není řečeno, že svépomocí, tedy za účasti stávajících zaměstnanců je to nemožné. Zvládnout se dá téměř cokoliv. Otázka je, za jakou cenu. Finančně to bude možná levnější, ale ani to není tak jisté. Když vykonáváte svou činnost, vyděláváte, když se stěhujete, vaše činnost je v danou chvíli pozastavena a tím i případný zisk. Dá se to vše nahnat po večerech, ale opět za jakou cenu.

Kdykoliv si řeknete

V podnikání jde o peníze v první řadě. Zřejmě nikdo nepracuje pouze pro to, že jej to baví a to platí ve všech oblastech. Takže i účetní firma se snaží pracovat efektivně a tak, když přijde na řadu stěhování, je rozumné odložit hrdinství stranou a přenechat tuto práci osobám pověřeným. Tedy kvalitní a zkušené stěhovací firmě.

V případě, že chod vaší firmy je převážně v dopoledních a časných odpoledních hodinách, pak můžete v klidu pracovat a dohodnout se na stěhování až po ukončení směny.

Se stěhovací firmou lze dohodnout čas, kdy se pracovníci dostaví a se vším vám pomohou. Není třeba se obávat odpojení techniky, nebo stěhování těžkých břemen. Máte-li strach o dokumenty, i ty budou zabezpečeny tak, aby se jim během transportu nic nestalo. Firma je pro nenadálé události pojištěna a tak se není potřeba obávat nepříjemných ztrát.

Co když se to nestihne

Pokud se obáváte, že se práce nestihne, pak lze dohodnout předem návštěvu technika, který odborným okem vyhodnotí situaci a na práci přidělí dostatečný počet zaměstnanců. V případě, kdy by hrozilo, že stěhování neproběhne v daném termínu, pak se dá stěhovat i ve více směnách. Kvalitní firma je na tyto situace také připravena.

Vše by mělo proběhnout ke spokojenosti zákazníka, tedy hladce, rychle a levně.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment