gallery img 1616427785 pa781

Milujete rozdávání dárků? Placky jsou pro to jako stvořené

Pomohou vám nejen k označení adresáta dárku, ale také se placky samotné mohou dárkem stát. Připravíte-li si je podle vlastního návrhu, můžete si být jisti tím, že budou vždy originální a udělají radost. Vzpomeňte si sami, jaké dárky vás nejvíce potěšili. Ty, které dárce vlastnoručně vyrobil anebo ty, které koupil?

Oslava vánočních svátků v široké rodině?

Ti, kteří se o Vánocích schází nejen s nejbližší rodinou, ale navštěvují také všechny tetičky a strýčky anebo pořádají párty s přáteli, často řeší jakou milou drobnost na tuto slavnost každému přinést. Něco, co vyjádří, jaký vztah k obdarovanému mají, ale zároveň nepůjde o nic drahého, protože lidí, kterým je nutné připravit drobný dárek, je opravdu mnoho. Placky jsou pro tuto příležitost naprosto dokonalým řešením. Nejenže je výroba placek rychlá a budete je tak mít doma během několika dní, ale navrhnout si je můžete podle své fantazie a takříkajíc na tělo obdarovanému. Věnujete-li mu takto trochu svého času a fantazie, jistě to ocení.

A co vánoční jmenovky?

Placka může být nejen dárkem samotným, ale můžete ji využít také jako jmenovku na vánoční dárek, kterou ale obdarovaný na rozdíl od těch papírových určitě nevyhodí. Chcete připravit svým dětem milou vzpomínku na vánoční svátky strávené s rodinou? Chcete, aby si i po letech připomněly, jaké to bylo, když jste spolu slavili a byli jste všichni pohromadě. Právě originálně navržená placka s jejich jménem a případně i barevným pozadím, které je charakterizuje, jim pomůže i po letech si vyvolat vzpomínku na dětství. Je jen na vás, jaká bude.

Placka na batoh nebo džísku

Dostali jste jako dárek placku s vaším jménem? Co vám brání připnout si ji na batoh nebo oblíbenou džínovou bundu a dát tak okolí jasně najevo, komu tyto věci patří? Anebo si navrhněte vlastní originální placku a dejte jí najevo vaše osobní názory, například k jakému politickému proudu inklinujete, jaký máte názor na současnou pandemii anebo jaký hudební proud vyznáváte. Stejně tak můžete plackou připíchnout na hrudi propagovat vlastní akci anebo například koncert, který pořádáte. Lidé jsou zvědaví, a pokud na vás uvidí něco neznámého, budou se minimálně ptát, o co jde. A právě v tom je vaše příležitost. Placka vám koneckonců pomůže oslovit i zcela neznámého člověka na ulici. Je tak ideálním nástrojem pro chronicky nesmělé pro to, jak se seznámit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment