Prodej CNC strojů s profi servisem

Prodej CNC strojů s profi servisem

Firma AWAC je nezávislá společnost, zabývající se prodejem a servisem CNC strojů. V praxi to znamená, že provádíme montáže řezacích pracovišť a jejich následný servis. Dále dodáváme náhradní díly a jiný materiál, určený právě řezacím pracovištím. Naší specializací je řezání vodním paprskem. Poskytneme veškerý materiál a náhradní díly pro CNC laserový řezací stroj a uděláme vám servis CNC strojů opravdu na úrovni. Většinu z našich dodávek tvoří aplikace technologií, jako je dělení materiálu laserem, řezání vodním paprskem, autogenem a vysokootáčkovým vřetenem. Svým klientům se snažíme maximálně vyhovět a pomoci jim se vším ohledně nákupu.

AWAC-spolehlivost a kvalita

Prodej CNC strojů s profi servisemNaše společnost se na českém trhu s CNC řezacími stroji pohybuje již delší dobu, kterou úspěšně využila k získání nových zákazníků a ke zdokonalení svých služeb. Staňte se i Vy jedním z našich spokojených klientů a objednejte si řezání vodním paprskem Brno, řezání vodním paprskem Praha a řezání vodním paprskem Plzeň. Jako jedni z mála rovněž nabízíme veškerý servis CNC strojů, včetně oprav CNC strojů. Naše CNC řezací stroje MicroStep jsou v současnosti dodávány do 48 zemí celého světa. Můžeme se pochlubit více jak 700 zakázkami měsíčně a pravidelně prodáváme přes stovku vysoce kvalitních řezacích strojů.

Řezání vodním paprskem v praxi

Chcete využít této nejmodernější technologie řezání vodním paprskem a objednat si CNC stroje AWAC? Neváhejte a učiňte tak ještě dnes! Použití CNC strojů od společnosti AWAC patří k jednomu z nejvyhledávanějších způsobů, jak využít moderní technologii v praxi. Například řezání dlažby vodním paprskem je nejpřesnější a nejúčinnější způsob dělení. Na námi poskytnuté CNC laserové řezací stroje dáváme garanci kvality a bezkonkurenční ceny. Zákazníkům nabízíme rovněž veškerý servis CNC strojů, a to i pozáruční. Na nás se můžete spolehnout. Potřebujete-li s čímkoli poradit, zavolejte, anebo napište, rádi vám vyjdeme vstříc!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment