Jak si výhodně půjčit od nebankovní společnosti?

Když schází peníze, můžete jít do banky a čekat třeba i několik dní na vyřízení úvěru, nebo si sednou k internetu a vyřídit si rychlou nebankovní půjčku. Jestli potřebujete jen několik tisíc korun, je druhá možnost výhodnějším řešením. Víte, že si dokonce můžete půjčit i zcela bez poplatku?

Váš opodstatněný důvod

Nikdy se nesmí stát, že si půjčíte bez rozmyslu a toho, aniž byste si vše důkladně propočítali. Musíte reálně a s čistou hlavou posoudit, jestli je opravdu nutné si půjčit. Například půjčka na dovolenou je jen výdobytek, ale půjčka na potraviny nebo zaplacení energií je žádoucí. V další fázi počítejte, a to nejlépe několikrát. Musíte mít absolutní jistotu, že peníze vrátíte v termínu. Za překročení doby splatnosti si nebankovní společnosti účtují dost vysoké poplatky navíc. Pozor na to.

Výběr poskytovatele

Nebankovní půjčky nabízí v České republice více než 55 000 firem. Ne všechny jsou férové a mají dobré podmínky. Výběr poskytovatele vám ulehčí online registr ČNB. V něm najdete všechny firmy (je jich jen několik set), které splnily nové zákonné podmínky a požádaly si o vydání licence. Tuto povinnost pro poskytovatele nebankovních půjček ukládá novela zákona o spotřebitelském úvěru (je platná od prosince 2016 a více se o ní dočtete tady). Zapátrejte také po tom, zda je či není poskytovatel členem Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů (APNÚ). Pokud ano, je to pro vás znamení, že si půjčíte od seriózní firmy.

Zdarma během chvilky

Nebankovní půjčku můžete snadno získat zcela zdarma. Stačí se podívat na nabídku Via SMS s.r.o. (kromě ČR, nabízí rychlé půjčky v Polsku, Španělsku, Litvě aj.). Na 30 dní vám bez poplatku a během několika málo minut půjčí až 8000 Kč. Díky tomu si princip nebankovního půjčování vyzkoušíte a zjistíte, jak nápomocné nebankovní půjčky jsou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment