6379 1 fair trade taska se sovou rucne upletena z palmoveho listi na madagaskaru1

Jak velký nákup se vejde do proutěného koše či tašky?

Velikost nákupu, který můžete pořídit s vaší pletenou taškou nebo proutěným košem je samozřejmě úměrná jeho velikosti. Obecně ale platí, že taška či koš z proutí, palmového listí či jiného přírodního materiálu poskytne věcem, které do něho uložíte, mnohem lepší oporu a stabilitu.

Jezdíte na nákup autem?

Pak jistě znáte situaci, kdy vám nákup naskládaný do igelitové tašky při prvním projetí prudší zatáčkou skončí pod plynovým pedálem. To je nejen nebezpečné, ale také nepraktické. Do této situace se s proutěným košem či pletenou taškou nedostanete. Nákup v pevném obalu jednoduše položíte do kufru auta nebo na podlahu spolujezdce a bezpečně vyrazíte k domovu. Jestliže budete muset šlápnout náhle na brzdu, pletená taška nebo proutěný koš se jen lehce zakymácí, ale vše bezpečně udrží na svém místě. A to je přesně to, co potřebujete. Kromě toho se také lépe nese, což ocení ti, kteří jezdí na nákup prostředky hromadné dopravy, a musí si jej celý hezky odnést v ruce.

Co všechno pojme proutěný koš?

Jestliže jste si pořídili proutěný koš anebo pletenou tašku určenou na nákup, určitě už jste zjistili, že se do ní vejde více, než byste na první pohled čekali. Do koše pohodlně naskládáte například nápoje prodávané v lahvích anebo různé suché potraviny, například mouku nebo cukr, které si domů donesete v papírových pytlících. Těm navíc nebude hrozit v průběhu přepravy protržení nebo jiný defekt, který by způsobil vysypání obsahu. Pletené tašky jsou ideální také k nákupu zeleniny a ovoce. Čerstvé potraviny se v nich totiž nezapaří a nezdeformují jako v igelitce.

Rychlé skládání u pokladny

Také tak nesnášíte skládání nákupu do tašek u pokladny. Chcete být hlavně rychlí, abyste nezdržovali sebe ani další nakupující, ale jako na potvoru se vám taška, do které vkládáte potraviny, začne bortit. Vy ji musíte narovnávat a za tu chvilku se vám už na pokladně nakupí tolik dalších věcí, že pokladní zkrátka nestačíte. Přitom stačí tak málo, skládat vše, co si jste si koupili do přehledného otevřeného a pevně stojícího koše, ve kterém to poté již jen jednoduše naložíte do auta a bezpečně odvezete. Nepřidělávejte si práci ani potíže a dovolte, aby vaší pomocnicí při dalším nákupu byla proutěná taška.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment