VIZUALIZACE scaled 1

Kde najít kvalitního geodeta?

Na koho se obrátit, když budete potřebovat některou z geodetických služeb? Doporučit lze společnost VISIONPLAN-3D, specialistu v oboru geodézie. Svoje geodetické služby poskytuje jak veřejnosti, tak podnikatelům, projekčním kancelářím, stavebním firmám. Ať už stavíte, nebo řešíte zápis do katastru nemovitostí, neobejdete se bez geodeta.

Co vše pro vás společnost VISIONPLAN-3D udělá v rámci geodetické činnosti? Zaměří pozemek pro vypracování projektu domu, vytyčí stavbu nebo pozemek, vypracuje geometrické plány potřebné pro katastrální úřad. VISIONPLAN-3D používá nejmodernější technologii jako je laserové skenování, 360° kamery pro vytváření virtuálních prohlídek, přístroje pro přesná měření. Odborníci z VISIONPLAN-3D mají zkušenosti s širokou škálou geodetických prací napříč celého oboru.

Seznamte se s firmou VISIONPLAN-3D a podívejte se na její webové stránky. Najdete zde ukázky realizovaných zakázek, přehled geodetických činností a také možnost sjednat si nezávaznou konzultaci zdarma. VISIONPLAN-3D má za sebou již stovky realizací, na prvním místě je pro ni kvalita, dodržený termín a časová flexibilita.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment