Získejte peníze ihned. Zastavte svůj vůz

Potřeba finančních prostředků je v dnešní době více, než nezbytná. Peníze jsou zapotřebí pro splácení závazků, každodenní potřeby a ke splnění vlastních přání. Pakliže vám jejich dostatek v některé z těchto oblastí pokulhává, je nejvyšší čas, vydat se cestou k nápravě.

Pomoci vám v tom mohou půjčky se zástavou vozidla. Novodobý model úvěrování, se kterým se pojí pár výjimečných vlastností, jež v mnohém předčí bankovní, ba dokonce i nebankovní společnosti. Úvěr poskytovaný na základě zástavy libovolného vozu, motocyklu, lodě nebo letadla.

Zástava auta vyřízená během několika minut

Tento způsob nabývání finančních sum je spojen hlavně s vysokou rychlostí vyřízení celého procesu. Pokud zvolíte Autozastavárnu zastavuz.cz, potom čekejte profesionální přístup, diskrétnost a flexibilitu. Vaše žádost o peníze může vypadat nějak následovně.

  • Přijedete do jedné ze čtyř poboček na území České republiky
  • Odborník prohlédne a ohodnotí vaše vozidlo
  • Proběhnou nenáročné formality
  • Vyplacení hotovosti do 30 minut

Tak vypadá současná zástava auta v rukou profesionálů, jež vám mimo jiné nabízí dva programy následného zacházení s vozidlem.

Využívejte automobil jako doposud

zastavvuzPrvní službou je Money & Store, kdy máte možnost získat až 80 % vozu s tím, že automobil odstavíte na zabezpečené parkoviště, kde se mu dostane i náležitého pojištění. Po splacení úvěru vám bude vydáno auto nazpět.

Druhou variantou je program Money & Drive, kde obdržíte sice menší sumu, s automobilem však můžete nadále jezdit a plnohodnotně si užívat obdržených financí. Získejte peníze ihned.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv z verzí, vždy se vyhnete nepříjemné úřední byrokracii, prokazování vlastní bonity a podobným obstrukcím. Podnikatelé využijí daňových výhod a lidé ve špatné finanční situaci ocení profesionální poradenství. Zkrátka komplexní a výhodný servis na jednom místě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment