založení s.r.o.

Založení s.r.o., nebo ready-made?

Rozhodli jste se vykročit pravou nohou do světa velkého podnikání? Už nechcete být pouze typický živnostník, ale toužíte své podnikání přesunout do vyšších sfér? Potom by vás mohlo zajímat založení s.r.o., které zajišťuje odborník na slovo vzatý, tedy společnost Profi-kancelář s.r.o. Profesionál na tuto tématiku, v rámci jehož bohatého portfolia můžete získat služby z nejrůznějších oblastí, ať už jde o založení společnosti (můžete si také pro inspiraci přečíst článek s názvem Jak na založení nové společnosti zde), tak sídla společnosti nebo nákupu ready-made s.r.o.

založení s.r.o.

Založení nové společnosti není složité

Pokud využijete podpůrný servis k založení s.r.o., není vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu a složení základního kapitálu společnosti vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář s.r.o. postará i o přihlášení na finančním úřadě, volitelně k placení DPH.

Jak založit s.r.o. rychle

Za jak dlouho můžete očekávat založení firmy a registraci na všech důležitých úřadech? Když se do zakládání společnosti pustíte zcela sami, počítejte při troše štěstí s jedním měsícem. Ovšem pokud vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut, můžete se do celého procesu pustit znova od začátku.

Při využití našich prověřených služeb a hladké spolupráci trvá proces založení s.r.o. do 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Navíc dostáváte garanci, že pokud založení společnosti nebude zapsáno v obchodním rejstříku v dohodnutém termínu, dostanete slevu na založení s.r.o., dle zpoždění až do výše 100 %.

Ready-made společnost – další možná varianta

Daleko rychlejší a hlediska cashflow také výhodnější variantou je nákup ready-made společnosti. Tedy zakoupení již hotové firmy, která má splacen povinný vstupní základní kapitál. A uznejte sami, že jde o poměrně výraznou investici, potažmo úsporu. Zápolit nemusíte ani s jakoukoliv minulostí daného subjektu, jde totiž o historicky čisté firmy.

Jak můžete sami vytušit, máte zcela na vybranou, ať tak či onak, vždy budete v rámci společnosti Profi-kancelář s.r.o. pod záštitou těch nejzkušenějších odborníků v tomto segmentu. A právě zkušenosti jsou oním stěžejním přínosem, který vám může ušetřit čas a peníze při založení s.r.o.

Službu založení s.r.o. lze objednat u firmy Profi-kancelář s.r.o., která sídlí na adrese, Husinecká ulice, Praha 3.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment