Využijte virtuální kancelář i založení s.r.o.

Máte v pronájmu kancelář? Platíte tedy velké částky za tyto prostory? Využíváte je pouze párkrát za měsíc? Nechcete se ale vzdát zajímavé a z hlediska vašeho podnikání, i přínosné adresy, které je například v Praze? A už jste někdy slyšeli o službě virtuální kancelář? Jedná se o pronájem virtuální kanceláře do které můžete umístit své sídlo firmy. Díky této službě ušetříte oproti klasickému pronájmu kanceláře mnoho peněz. Pokud ještě firmu nemáte a zvažujete založení nové s.r.o., můžete její sídlo umístit do virtuální kanceláře také.

zalozenisro

Co je virtuální kancelář?

Virtuální kancelář je vlastně poskytnutí sídla firmy. Je to adresa, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku. Všem klientům, kteří vás budou hledat na této adrese se dostane perfektního servisu. Kancelářské centrum Profi-kancelář se postará o klienty ohlášené i neohlášené, zpracuje došlou korespondenci, zajistí vám zasedačku pro jednání s partnery a úřady i kancelář na porady a přípravy. Podnikatelské centrum Profi-kancelář má na výběr více adres, na kterých si virtuální kancelář můžete zřídit. Od adresy sídla se odvíjí měsíční poplatek. Kromě těchto standardních služeb nabízíme i další služby:

  • prodej již existujících firem,
  • založení s.r.o. úplně od nuly,
  • pronájem kanceláří či zasedací místnosti,
  • vedení účetnictví,
  • daňové konzultace,
  • IT služby,
  • marketingové a další administrativní služby.

Zkuste profesionální služby společnosti Profi-kancelář s.r.o. a využijte založení s.r.o., virtuální kancelář nebo další nabízené administrativní služby.

Můžete je využít na adresách na Praze 1, Praze 2, Praze 3, nebo na v Praze 9.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment