seo consult logo

PPC audit a SEO audit – Investice na výbornou

Digitální marketing představuje v dnešní době segment, bez něhož se ve světě internetu jenom stěží obejdete. I když se někteří majitelé webů a e-shopů snaží o amatérské vlastnoruční řešení SEO a PPC, není to samé, jako od profesionálů. Minimálně ne z pohledu pozitivních výsledků v podání zvýšených tržeb. Pokud chcete svou dosavadní práci převést na specialisty, vyplatí se PPC audit.

Od PPC auditu k SEO auditu

Jak už prozrazuje název, PPC audit cílí na revizi PPC reklamy. Zohledňuje různé faktory od měření konverzí, až po klíčová slova. I ty nejmenší detaily hrají podstatnou roli. A je zřejmé, že každý chce dosáhnout těch nejefektivnějších konverzí. Přesně k tomu slouží PPC audit, jehož výstupem je nová strategie s řadou doporučení.

Na druhou stranu, podceňovat byste neměli ani optimalizaci pro vyhledávače a zbožové vyhledávače. SEO audit je toho jasným způsobem. Technická stránka webu, obsah a jiné on-page a off-page faktory. Také v tomto směru se můžete zásadním způsobem posunout dál v propagaci na internetu.

PPC agentura všechno zajistí

A kde hledat takové profesionální služby? No přece u těch nejlepších, s nimiž se pojí kvalitní výsledky, větší návštěvnost, vyšší zisky a tržby. O pomoc požádejte specialisty ze SEO Consult, kteří svému oboru skutečně rozumí. Jejich praxe sahá až do roku 2008 a v zádech mají pestré portfolio spokojených klientů. Až 92 % z nich dokázali zvýšit tržby.

SEO audit a PPC audit však nejsou tím jediným, co vám SEO Consult nabízí. Sáhnout můžete i po přidružených službách, jakými jsou tvorba webových stránek, e-mailing a mnohé jiné. Nepodceňujte důležitost online marketingu a snažte se na internetu prorazit s těmi správnými zbraněmi. Oslovte odborníky, kteří vám budou provádět průběžnou optimalizaci a udržovat ziskový stav PPC kampaní. Taková investice se rozhodně vyplatí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment