Vše důležité o anhydritových podlahách

Anhydritové podlahy jsou stále populárnějším typem podlahového materiálu, jež nachází své pevné místo v rodinných domech, komerčních objektech nebo v luxusních bytech. Má to hned několik příčin, proč si lidé oblíbili tento kvalitní podklad pod jakýkoliv druh podlahy.

V první řadě jde o ověřenou technologii, která může být na stavbu dopravena velice jednoduše, aniž by vznikla potřeba zdroje elektřiny či vody. Zároveň nemusí být zanechán v podstatě žádný nepořádek. To je však teprve začátek přínosných kladů…

Co jste o anhydritu možná nevěděli

Díky vysoké pevnosti materiálu jsou kladeny malé nároky na tloušťku, kde je jako minimální hranice udáván parametr 35 mm. To se samozřejmě pozitivně promítá do nižší hmotnosti, čehož je využíváno například v několikapodlažních budovách.

Anhydritovou podlahu není třeba jakkoliv vyztužovat a zároveň odpadá složitá dilatace. Maximální hodnota pro dilataci je 300 m2 u provedení s podlahovým topením a 600 m2 u varianty bez něj.

Při lití anhydritové podlahy nesmíte opomíjet na pár důležitých faktorů.

  • Nutnost plnohodnotného uzavření stavby kvůli nežádoucímu rychlému vysychání
  • Realizace při venkovní teplotě od -5 C° do +35 C°

anhydritove podlahy

Výsledná kvalita anhydritové podlahy

Aby bylo docíleno prvotřídního stavebního díla, jež se bude pojit s vysokou pevností, rovným povrchem a dlouhou životností, je třeba vybírat pouze materiály od prověřených dodavatelů. Zároveň s tím musíte oslovit zkušené odborníky, kteří vám doporučí vhodná řešení, včetně výsledné realizace.

Moderní anhydritové podlahy jsou kvůli svým vynikajícím vlastnostem ideální pro kombinaci s podlahovým vytápěním.

Volte lité podlahy zpracované na jedničku. Vsaďte na špičkové provedení korespondující se zajímavými a nízkými cenami. Novodobé východisko, s nímž budete nadmíru spokojeni ve všech ohledech.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post comment